نه فقط پول؛ عوامل اقتصادی، اجتماعی و ناامیدی دلیل مهاجرت نیروی انسانی است


نه فقط پول؛ عوامل اقتصادی، اجتماعی و ناامیدی دلیل مهاجرت نیروی انسانی است

🔴 هرچند دولتی‌ها اعتقاد دارند در حال عبور از پیک مهاجرت هستیم اما فعالان حوزه فاوا نگران خروج نیروی انسانی از کشور هستند.

🔴 مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت ایلیا: «۷۵ درصد از افراد در کشور به مهاجرت فکر می‌کنند یا به آن عمل کرده‌اند. اصل موضوع مهاجرت، سیاسی و اقتصادی است.»

🔴 مدیر منابع انسانی شرکت ابرآروان: باید ناامیدی افرادی را که تصمیم به مهاجرت گرفته‌اند به رسمیت بشناسیم. مهاجرت افراد لزوما به خاطر پول نیست. این افراد ناگزیر به ترک زندگی خود شده‌اند و مهاجرت به زندگی آن‌ها شکل دیگری بخشیده است.

🔴 مدیر رصدخانه مهاجرت: دیر متوجه اهمیت موضوع مهاجرت شدیم. سه سال، سه ماه یا سه روز دیگر چند نفر نیروی انسانی از کشور خارج می‌شوند؟ یکی از مشکلات این است که در این بحران به فکر صنعت بودیم نه افراد؛ در اکوسیستم فناوری نیاز داریم عینکی بزنیم تا اطلاعات و تصویر را درست‌تر ببینیم.

🔴 مدیر ارتباط با بخش خصوصی مرکز ملی فضای مجازی: در حال عبور از پیک مهاجرت هستیم. این زیست‌بوم از بحران‌های بزرگی عبور کرده است و از این بحران هم عبور خواهد کرد.

جزئیات بیشتر را در زومیت بخوانید

🚀 🔴 @theZoomit
لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

دکمه بازگشت به بالا