بازار خودرو

ضرر 21 هزار میلیارد تومانی ایرانخودرو در نتیجه قیمت‌گذاری دستوری [+عکس]

[ad_1]

علیمردان عظیمی در نامه‌ای به رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس خبر از ضرر 21 هزار میلیارد تومانی ایرانخودرو در نتیحه قیمت‌گذاری دستوری داده است.

علیمردان عظیمی مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌ خودرو با ارسال یک نامه به رئیس گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس از ضرر 21 هزار میلیارد تومانی ایرانخودرو در نتیجه قیمت‌گذاری دستوری خبر داد. آنطور که عظیمی در نامه خودر عنوان کرده است ظاهراً بزرگترین شرکت خودروسازی ایران ضرری بالغ‌بر 21هزار میلیارد تومان از سال 1400 تا 9 ماهه 1401 متحمل شده است.

سرمایه گذاری پرسود و تضمینی دلاری

بیشتر بخوانید: تاکسی اینترنتی مشترک ایرانخودرو و سازمان تاکسیرانی به زودی آغاز به کار می‌کند [+جزئیات]

ضرر 21 هزار میلیارد تومانی ایرانخودرو در نتیجه قیمت‌گذاری دستوری

به دنبال نامه گروه صنعتی ایران‌خودرو به رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس، مبنی‌بر اعلام حذف مبلغ جبران ناشی از قیمت‌گذاری دستوری از دفاتر حسابداری، این گروه صنعتی از این موضوع گلایه کرده و در مقابل نیز گروهی ضمن اشاره به ماده ۹۰ قانون اصل ۴۴، بر عدم وجود شواهد برای شناسایی درآمد بر طرفیت مطالبات از دولت و عدم پذیرش مطالبات از سوی دولت تاکید دارند.

ضرر 21 هزار میلیارد تومانی ایرانخودرو در نتیجه قیمت‌گذاری دستوری

روز سه‌شنبه (۱۶ خردادماه)، مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو خطاب به جعفر سلطانی، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی، نامه‌ای ارسال کرده که به موضوع صورت‌جسله هیات مدیره شرکت در خصوص اعمال تعدیلات و حذف مطالبات از دولت اشاره دارد و از زیان ۲۱ هزار میلیارد تومانی در قالب تعدیلات سنواتی سال ۱۴۰۰ و همچنین ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ خبر داده است.

در متن این نامه آمده است:

“احتراماً به پیوست بند ۱ صورتجلسه شماره ۶۲۸ مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۶ هیات مدیره شرکت ایران‌خودرو، در خصوص رعایت استاندارد‌های حسابداری و اعمال تعدیلات مورد نیاز در دفاتر شرکت و برگشت مبالغ منظور شده به حساب دولت، تحت عنوان زیان ناشی از تعمال قیمت‌های دستوری به شرح ذیل جهت اطلاع ایفاد می‌شود. ”

ضرر 21 هزار میلیارد تومانی ایرانخودرو در نتیجه قیمت‌گذاری دستوری

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص ضرر 21 هزار میلیارد تومانی ایرانخودرو در نتیجه قیمت‌گذاری دستوری چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا