افزایش آمار مراجعه مصدومان چهارشنبه آخر سال در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد احمدی از افزایش تأسف بار آمار مراجعه مصدومان چهارشنبه آخر سال به اورژانس مرکز آموزشی و درمانی امام رضای تبریز در روزهای اخیر خبر داد.

وی با بیان اینکه استفاده از مواد محترقه و هرگونه رفتار مخاطره آمیز موجب حوادث و آسیب‌ها و عواقب جبران‌ناپذیری برای افراد و خانواده‌ها می‌شود، از والدین فرزندان جوان و نوجوان درخواست کرد با همراهی فرزندان خود و با نظارت بیشتر در روزهای پایانی سال، از رفتارهای پر خطر و حوادث تلخ و ناگوار چهارشنبه آخر سال جلوگیری کنند.

احمدی اظهار کرد: بررسی تجربیات سال‌های گذشته در واحدهای مختلف مرکز اورژانس و همچنین بررسی داده‌های مانورهای اجرا شده در این بیمارستان، لزوم آمادگی بیشتر در مواجه با بحران‌ها و حوادث آئین‌های آخر سال را اجتناب ناپذیر می‌کند.

احمدی با ابراز تأسف از اینکه هر سال آمار مصدومان چهارشنبه سوری مراجعه کننده به اورژانس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا تبریز روند افزایشی دارد، گفت: در سال‌های گذشته مصدومیت‌های منجر به قطع عضو، معلولیت‌های ماندگار و حتی مصدومیت منجر به فوت ناشی از مخاطرات چهارشنبه آخر سال در این مرکز به ثبت رسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد با فرهنگ سازی رسانه‌های گروهی و همکاری خانواده‌ها، شاهد کاهش صدمات و خسارات جانی و مالی شهروندان بوده و روزهای پایانی سال بدون حوادث سپری و سال جدید به دور از هرگونه غم، اندوه و حسرت آغاز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

دکمه بازگشت به بالا