عمومی

درمان پرکاری مثانه به کمک تکنولوژی آپوس تراپی

درمان پرکاری مثانه با کمک نوعی کفش طبی به نام آپوس تراپی (AposTherapy)

بیماری پرکاری مثانه می‌تواند بر زندگی فردی و اجتماعی افراد تاثیر منفی بگذارد، اما اختراعی جدید می‌تواند نوید کنترل و درمان پرکاری مثانه برای مبتلایان به این بیماری باشد.این بیماری به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود و در اثر آن بیمار دچار بی اختیاری ادرار و نیاز به رفتن به سرویس بهداشتی به میزان زیاد در طول روز پیدا می‌کند.
کارشناسان برای درمان پرکاری مثانه و کمک به بیماران مبتلا به این اختلال نوعی کفش طبی به نام آپوس تراپی (AposTherapy) طراحی کرده اند که دارای توپ در محل پاشنه پا است و سبب تقویت عضله‌های کف لگن افراد می‌شود.

کفش طبی آپوس تراپی (AposTherapy) اختراعی فوق پیشرفته برای درمان پرکاری مثانه

ویژگی توپ قرارداده شده در کف این کفش تقویت عضله‌ها و سختی تعادل با آن است که سبب جلوگیری از احساس تخلیه ادرار مداوم در افراد می‌شود.
بی اختیاری ادرار یک بیماری شایع دردنیا و به ویژه بین بانوان است و براساس آمار‌ها بیش از ۶ میلیون نفر تنها درکشور انگلستان به این بیماری مبتلا هستند.
این کفش ساخته دانشمندان آمریکایی است و می‌تواند مزایای درمانی مشابهی با انجام تمرین‌های تقویت عضلات و حتی مصرف دارو و جراحی داشته باشد.
کارشناسان مفید بودن استفاده از این کفش‌ها را بر روی بیش از ۶۰ زن مبتلا به پرکاری مثانه آزمایش کرده اند و این بیماری در زنان به دلایلی، چون بارداری، زایمان و یائسگی رخ می‌دهد و می‌تواند سبب ضعیف شدن عضله‌های کنترل کننده ادرار شود.
بی اختیاری ادرار به ۲ نوع استرسی و بی اختیاری تقسیم می‌شود، در بی اختیاری استرسی فرد در اثر هیجان، عطسه، سرفه، خنده و حتی سکسکه دچار بی اختیاری تخلیه ادرار می‌شود.

علت بی اختیاری فعالیت بیش از حد عضلات نگهدارنده مثانه است که سبب نیاز مداوم به دفع ادرار می‌شود.
درمان‌های مختلفی برای پرکاری مثانه وجود دارد از جمله تحریک الکتریکی، مصرف دارو و انجام تمرینات ورزشی، اما متاسفانه اکثر بیماران تمرین‌ها را جدی نگرفته و به طور منظم انجام نمی‌دهند که سبب می‌شود بیماری پیشرفت کند.

علاوه بر بیماران دچار مشکل بی اختیاری ادرار، بیماران دچار آرتروز و آرتریت نیز که از این کفش استفاده کرده اند، پس از مدتی تا ۷۰ درصد علائم درد و گرفتگی مفصل‌ها در آنها کاهش پیدا کرده است.
پوشیدن این کفش به سالمندان نیز توصیه می‌شود، زیرا با کاهش تعادل در سطح زیر پوست سبب تقویت و نیاز به اصلاح و ترمیم تاندون‌های پا و عضله‌ها پیدا می‌شود و بدن خود را تقویت می‌کند، درنتیجه فرد سالمند کمتر دچار مشکلاتی، چون برهم خوردن تعادل یا سقوط می‌شود.
نتایج بررسی اثر پوشیدن کفش دارای توپ در محل پاشنه پا بر درمان پرکاری مثانه و درمان آرتروز در جدیدترین شماره مجله جراحی ارتوپدی و تحقیقات (Orthopaedic Surgery and Research) به چاپ رسیده است.
عضويت در خبرنامه پاسينيک کانال تلگرام پاسينيک

لطفا در نشر دانسته هاي خود کوشا باشيد.چنانچه اين مطلب به نظر شما جالب و مفيد بود آن را از طريق شبکه هاي اجتماعي زير با دوستان خود به اشتراک بگذاريد.

برداشت و استفاده غيرتجاري از مطالب اين وب‌سايت، با ذکر منبع آزاد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا